Számítógép javítás – Kazincbarcika és környéke

Elromlott a számítógéped vagy a laptopod?

Ha munkáról vagy szórakozásról van szó, a számítógép vagy a laptop nagyszerű eszköz. Amíg nincs baj, addig nincs baj. De ha meghibásodik (pl. a Windows nem indul el), az elveszi az ember kedvét, sőt még bevételkiesést is okozhat, ha munkára használjuk. Ilyenkor jön a számítógép javítás. De kit hívjak segítségül?

Szomszéd “Pistike”

Ha van ilyen ismerős, aki “ért” a géphez, akkor ez tűnhet a legkézenfekvőbb megoldásnak. Azonban három alapvető problémát látok ezen a területen:

  1. “Pistike” nem rendelkezik nagy gyakorlattal a hibakeresés és elhárítás terén, és ebből fakadóan nagyobb kárt csinálhat mint hasznot, ha mellé nyúl.
  2. Nagyon elfoglalt lehet, és hosszabb idejig kell rá várni.
  3. Ki tudja, fog-e és ha igen, mennyit kér majd a javításért.

Számítástechnikai bolt

Kazincbarcikán van néhány belőle, de nem mindegyik foglalkozik szervizeléssel. Ha vettél tőlük valamilyen eszközt, ami még garanciális, akkor jobb, ha oda fogod vinni. Ez természetesen csak rendeltetésszerű használat esetén van így, és ha biztosan hardver hiba (fizikai baja van az eszköznek).

Ezen a területen a következő okozhat gondot:

  1. A gépet be kell vinni a boltba. Persze kijönnek, de azért fizetni kell pluszban.
  2. Szállításkor sérülhet az eszköz, ha nincs jól becsomagolva.
  3. Lehet kivizsgálási díj, amit akkor is ki kell fizetni, ha nem tudják javítani.
  4. Általában nem olcsón dolgoznak.

Infofutár, rendszergazdai szolgáltatás otthon

Az ilyen szolgáltatást biztosító cégek elmennek hozzád, és a helyszínen vagy a szervizükben javítják a számítógépeket. Sokszor ingyenes kiszállással. Azonban velük általában le kell szerződni, hogy megcsinálják a javításokat. Vagyis havi díjat kell fizedned nekik. Akkor is, ha nincs problémád a géppel. Ha pedig egyedi javítást kérsz, nem dolgoznak olcsón. Nyugodtan nézz utána! Google bácsi megmondja. :D

F1 full logo
F1szaki.hu teljes logo

F1szaki számítógép javítás

Ezt a szolgáltatást én nyútom. Világos, olcsó (összehasonlítva a hivatalos szervizekkel) és kockázatmentes, mert ha nem sikerül megoldanom a problémád, nem kell fizetni semmit.

Magánszemélyeknek 500 Ft minden megkezdett negyedóra (óránként 2.000 Ft). Cégeknek, szervezeteknek 1.000 Ft minden megkezdett 15 perc.

A hobbim és a szakmám is az informatika. Szeretem a problémákat megoldani. Jó érzés, amikor sikerül, mert látom, hogy “leesik a kő” az ügyfeleim szívéről. 10 éve intenzíven foglalkozok ezzel a területtel. Mindig van új, mindig van, amit fel lehet fedezni. Ide kattintva megtalálod a konkrét ajánlatot. Itt rólam olvashatsz, ha még nem ismersz.

Számítógép javítás? A döntés rajtad áll. Válaszd a legjobbat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük